NOCO GB150 Jumpstarter på 4000A

Model/varenr.: 109707
Fra: NOCO
DKK 3.499,00
(Køb Inkl. moms)
Lager: Leveringstid er 4-10 dag(e).

GB150 fra NoCo er usædvanlig kraftig Jumpstarter i Heavy duty udgave der med lethed starter biler, varebiler, trucks og landbrugsmaskiner og meget mere, hvis batteriet er løbet fladt.

Jumpstarteren kan klare helt op til 4000A i startstrøm, og er derfor væsentlig kraftigere end de normale jumpstarter.

Den oplader også din mobil, tablet eller andet der kan lades med USB.

Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Beskrivelse - Specifikationer

Noco Genius model ”GB150 Boost PRO”

Noco Genius model ”GB150 Boost PRO” er en MEGET kraftig jumpstarter/startbooster i kompakt design. Boosteren er anvendelig til alle typer 12 volt blycellebatterier.

Hjælp til selvhjælp. Enheden sender hele 4.000 peak ampere ud i de meget kraftige pol-klemmer og sikrer, at selv helt flade batterier får den hjælp, der skal til for at starte bilen op. Der er indbygget en beskyttelse mod omvendt polaritet, så der ikke sker noget, hvis du ved en fejl bytter om på plus og minus. Desuden er GB150 beskyttet mod overophedning, og den er gnistfri, så det er helt problemfrit at sætte pol-klemmerne på batteriets poler. Der er til stor hjælp i mange situationer indbygget stærk LED lampe (500 Lumen), som kan aktiveres i tre lysstyrker. Lamperne kan desuden sættes til at blinke som advarsel eller tegn om nødhjælp.

Hemmeligheden bag den kraftige enhed, i et stadig særdeles kompakt design, er et Li-ion batteri, som kan holde til ca. 1.000 ladecyklusser. Ud over at Li-ion batteriet altså kun fylder ganske lidt, så holder det på den opladede effekt i op til et år. Når du trykker på tænd-knappen, vil tydelige dioder vise, hvor meget strøm der er på enheden, og dermed om en opladning er nødvendig. Trænger den til opladning efter brug, foregår det nemt via USB og den medfølgende ladeadapter til 12 volt. Du kan også efter ønske bruge en standard 220 volt -> USB adapter (evt. tilkøb). Når fuld opladet, er der starthjælp til op til 80 starter.

Der er tale om en "Heavy Duty" booster, som vi anbefaler til brug på batterier monteret i biler, varebiler, trucks og landbrugsmaskiner og meget mere. Anbefalet til alle størrelser motorer og batterier. Selv de helt store!

EKSTRA FEATURE! Enheden kan endvidere anvendes som Powerbank. Der er en 2,1 amp. USB-udgang, hvor igennem du nemt kan tilslutte og oplade dine mobile enheder, som for eksempel smartphone og tablet.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER:

  • 31,5 x 18,5 x 6,9 cm
  • 3.400 gram
  • Arbejdsområde -30 til +50 grader
  • Vand og støvtæt (IP65)

INDEHOLDER FØLGENDE:

  • NOCO Genius GB150 Startbooster
  • Kraftigt pol-klemmesæt
  • Ladekabel (USB -> micro USB)
  • 12 volt -> USB lade adapter
  • Pose til opbevaring
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: