Turtle Clay Bar Kit 9535

Model/varenr.: 109686
249,00
(Køb Inkl. moms)
Lager: På lager, Leveringstid 1-2 hverdage.

Turtle Clay Bar Kit

Den ultimative rengørings måde inden bilen poleres og vokses

 

Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Beskrivelse - Specifikationer

Turtle Clay Bar Kit

Turtle Wax Clay Bar Kit - de ultimative rengøringsmidler før polering eller voksning af bilen.

Den særlige ler renser i dybden og giver en glat og ren overflade til bilens maling, glasfiber og metaloverflade og øger derved glansen, bilen efterfølgende får ved en polering eller voksbehandling. Turtle Wax Clay Bar Kit indeholder ingen skrappe slibemidler, der kan ridse eller ødelægge overfladen.

Du skal bruge Turtle Wax Clay Bar Kit, fordi din bil hver dag bliver bombarderet med forurenende stoffer som bremsestøv, snavs, salt, asfalt, flyverust osv. Disse urenheder bliver fanget i malingen og kan give en ujævn, ru og mat overflade, som bevirker, at en voksbehandling ikke får den fulde glanseffekt. På længere sigt vil disse stoffer også fremskyndet oxidering af malingen. Turtle Wax Clay Bar Kit fjerner nemt og sikkert alle urenheder fanget i dybden ved at gnide "lersvampen" på overfladen sammen med smøremidlet.

Leret kan anvendes så ofte, det er nødvendigt for at holde lakken fri for forureninger og snavs. Det kan også bruges til at rense andre hårde overflader, såsom plast og chrom. Det kan også fjerne stænk!

KITTET INDEHOLDER:

  • 100 gr. ler (medium styrke)
  • 500 ml. smøremiddel

Et kit bestående af 100 gr Clay og 500 ml lubricant til rensning af meget snavset lak.

Et kit bestående af 100 gr Clay (ler) og 500 ml lubricant for rensning af meget snavset lak. Fjerner vanskelige pletter som flyverust, asfalt mm. Giver en krystalklar finish på flader af lak, glasfiber og metal. Skaber mere dybde i lakken, forenkler voksbehandlingen og gør den mere holdbar.

Brugsanvisning

  1. Brug leret på en ren lakflade. Vask bilen med Turtle Wax shampoo for at fjerne alt snavs.
  2. Spray et tyndt lag Clay Bar Lubricant på fladen som skal behandles.
  3. Gnid forsigtigt Clay Bar leren i en retning over området som er fugtet. Man må ikke gnide frem og tilbage, da dette medfører at man fører snavs og gammel voks over den rensede flade. Leret vil ligge på lakfladen i starten, men efter fladen renses vil den glide lettere over. Fugt stadig med Clay Bar Lubricant under hele processen og gnid over med Clay Bar til lakfladen er glat og fri for forureninger.
  4. Tør fladen af med en mikrofiberklud eller en ren, tør klud. Fold kluden og poler stille og roligt for at opnå glans i lakken. Da leret bliver beskidt, træk/stræk leret for at få en ren side frem. Leret bør kaseres når den er meget beskidt (mørkt misfarvet). Brug ikke leret hvis den er faldet på jorden.
  5. Fortsæt behandlingen til hele bilen er rengjort.
  6. Fjern eventuelle rester af ler på lakfladen ved at spraye Clay Bar Lubricant på og tør af med en ren og tør klud.
  7. Opbevaring af Clay Bar Ler: Fugtes lidt med Clay Bar Lubricant og lægges i en lufttæt pose eller boks.

NB: Leret bør smides ud hvis den har været på jorden. Brug af beskidt ler kan føre til skader på lakken. Clay Bar Ler kan deles og benyttes i mindre bider af gangen. Opbevar resten i lufttæt pose/boks.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: