SIEMENS Gigaset DX800A All in One bordtelefon med DECT og svarer

Model/varenr.: 104469
1.749,00
1.999,00
Du sparer: 250,00
(Køb Inkl. moms)
Lager: Ikke på lager

Gigaset DX800A All in One bordtelefon med DECT og telefonsvarer 

Fungerer med forskellige1 typer telefonforbindelser: Fastnet-, IP- og ISDN-linje
Stort (3,5”) TFT-farvedisplay med intuitiv brugergrænseflade

Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Beskrivelse - Specifikationer

SIEMENS Gigaset DX800A All in One bordtelefon med DECT og telefonsvarer

 

Flerlinjet stationær telefon: Fastnet-, IP- og ISDN-linje1
Stort TFT-farvedisplay og fremragende HD-lyd
Op til 4 parallelle opkald2 og adskillige håndsæt – op til 6
Tre telefonsvarere – ideelt til SOHO’er

Fungerer med forskellige1 typer telefonforbindelser: Fastnet-, IP- og ISDN-linje
Stort (3,5”) TFT-farvedisplay med intuitiv brugergrænseflade
Avanceret flerlinje: Op til 4 parallelle opkald2 og kan udvides med op til 6 håndsæt
Fremragende HDSP4-lyd (G.722) til interne og eksterne opkald
3 telefonsvarere med lang optagetid på op til 55 min. i alt
Link2Mobile via Bluetooth til indgående og udgående opkald
Håndfri af bedste kvalitet
Stor telefonbog med op til 1.000 vCards
Strålingsfri ECO DECT og forskellige funktioner til energibesparelse (f.eks. nattilstand og DECT-sluk) samt professionel administration af og søgning i kontakter: Adgang til netværksbaseret privat telefonbog, synkronisering med Microsoft Outlook3 via Gigaset QuickSync-software, online nettelefonbog og De Gule Sider4 samt funktion til automatisk opslag
Understøtter e-mail-beskeder (emne, header, tidspunkt og dato, starten af beskeden) samt infoservice (RSS-feeds, forskellige nyhedsemner, vejrudsigter mv.)
Førsteklasses stationær hybridtelefon til VoIP og ISDN eller opkald til fastnet.

Gigaset DX800A all in one er den helt rigtige professionelle stationære telefon med flere linjer til små kontorer og hjemmearbejdspladser. Lige fra det behageligt moderne design til det store 3,5 TFT-farvedisplay har denne ledningstelefon eksklusivt smart og forretningspræget funktionalitet. Fordi Gigaset DX800A all in one er en hybridtelefon, er den utroligt fleksibel og kan konfigureres til enten IP med ISDN eller IP med fastnet. Da det er en flerlinjet telefon, kan den understøtte op til fire parallelle opkald og udvides med adskillige håndsæt – op til 6 i alt. Det er nemt at administrere kontakter, da den kan rumme op til 1.000 vCards. Du kan synkronisere med din pc for at få adgang til dine Outlook-kontaktpersoner3 og nemt finde oplysninger med automatisk opslag4. Gigaset DX800A all in one har klassens bedste håndfri til ledningsbaseret eller trådløs håndfri samtale. Derudover vil du høre hver eneste samtale i fremragende HD-lydkvalitet. Telefonen er miljøvenlig takket være en række forskellige energibesparende funktioner og strålingsfri tilstand. De tre integrerede telefonsvarere med en kombineret optagetid på op til 55 minutter gør Gigaset DX800A all in one perfekt til små virksomheder.

Gigaset DX800A all in one er med sine eksklusive funktioner, VoIP med ISDN eller fastnet og det store farvedisplay ideel til små kontorer og hjemmearbejdspladser. Denne flerlinjede stationære telefon imødekommer de daglige behov for op til fire professionelle.

Fremtiden ringer. DX800A all in one
Da Gigaset DX800A all in one er en stationær hybridtelefon, er det en komplet, fleksibel løsning, som er klar til næste generation, og en investering i fremtiden. Når du konfigurerer denne telefon, kan du vælge mellem VoIP og almindeligt fastnet eller VoIP og ISDN, alt efter hvilke behov din lille virksomhed eller hjemmearbejdsplads har. I takt med at behovene for fremtiden ændres, kan Gigaset DX800A all-in-one konfigureres på ny efter behov. Da dette er en flerlinjet telefon, understøtter den op til 4 parallelle opkald2, hvilket gør den ideel til travle miljøer. Hvis du skulle få brug for at udvide din horisont med adskillige håndsæt, understøtter Gigaset DX800A all-in-one op til 6.

Professionel SOHO-løsning.
Gigaset DX800A all in one administrerer professionelt dine kontakter. Denne uundværlige stationære telefon med flere linjer tilbyder ikke blot en adressebog med op til 1.000 vCards, den kan også forbindes til dine Outlook-kontaktpersoner3. Hvis en person på dit lille kontor eller hjemmearbejdsplads har brug for at finde oplysninger om andre virksomheder, sparer Gigaset DX800A all in one jer tid med adgang til søgning i en online nettelefonbog og i De Gule Sider. Med automatisk opslag4 bliver det endnu nemmere at finde de nødvendige oplysninger. Denne stationære hybridtelefons onlinefordele slutter ikke her: Du kan få nyttig Gigaset-infoservice direkte på dit store farvedisplay, som blandt andet omfatter RSS-nyhedsfeeds, vejrudsigter og meget mere. Du kan også modtage e-mail-beskeder, som viser oplysninger om afsender, emne, tidspunkt og dato. Med Link2Mobile™ Bluetooth®-teknologi kan du foretage og modtage opkald fra mobiltelefon fra din Gigaset DX800A all in one, når det passer dig.


Answering machineFå det hele med.
De tre separate telefonsvarere i Gigaset DX800A all in one med en kombineret optagetid på op til 55 minutter betyder, at du altid får det hele med, selv hvis der indtales detaljerede beskeder. Denne pålidelige stationære telefon med flere linjer gør alt, hvad den kan, for at fortælle dig, hvornår der er nye beskeder – både i form af en besked på det store TFT-farvedisplay og ved at sende en sms4. For at gøre det mere bekvemt for alle, som benytter dit lille kontor eller hjemmearbejdsplads, kan telefonsvareren i Gigaset DX800A all in one endda også optage opkald.

Miljømæssig effektivitet.
green home logoGigaset DX800A all in one har en energibesparende strømforsyning, hvilket indebærer, at den bruger mindre strøm5, så du sparer penge og hjælper miljøet. For yderligere energibesparelser slukker den tidsindstillede nattilstand for displayet, når telefonen ikke er i brug. Hvis der ikke er registreret nogen trådløse håndsæt til basen, slukkes DECT-strømmen fuldstændigt. Hvis der er registreret håndsæt, reduceres sendeeffekten til basen variabelt alt efter afstanden mellem dem. Du kan også reducere sendeeffekten med 80 %6 ved at aktivere ECO Mode. Hvis du vælger den strålingsfri7 funktion ECO Mode Plus, slukkes der desuden for senderen, når håndsættet er i standby. Gigaset DX800A all in one er en pålidelig telefon til professionel energibesparelse.

Med sit smarte design, HD-lyd og fleksibel konfiguration – VoIP med ISDN eller fastnet – er Gigaset DX800A all in one en investering i fremtiden og det ideelle valg til det lille, professionelle kontor eller hjemmearbejdsplads.

 

Anmeldelser
05/12/2017

Super fin bordtelefon med bluetooth, IP telefoni, kan håndtere både din mobil, fastnet, og IP telefon, trådløs headset via bluetooth er også en mulighed. Alt i alt en helt igennen alsidig og ok bordtelefon til kontoret.

Tilføj anmeldelse: